2. mar, 2015

Tekst

Til dere som leser bloggen min, så vet dere at jeg har vært avhengig av medisiner i lang tid. For ca 5 år siden så la jeg meg inn for å fjerne denne avhengigheten og har ikke tatt et eneste vanedannende preperat siden den gang :)

Jeg fikk hjelp til dette ved å legge meg inn, da jeg ikke klarte å gjøre dette alene. Det er fryktelig vanskelig å være alene med dette og har derfor tilbudt meg å hjelpe en jente som har de samme problemene. Dette er KUN medisiner foreskrevet av legen og ikke ulovlige tabletter.

Så til helgen så skal hun begynne på nedtrapping og jeg skal hjelpe henne med dette ved å bruke mine egne erfaringer fra den gang jeg gjorde dette selv. Jeg vet hva som kommer av angst og uvelheter og kan veilede henne igjennom dette med å f.eks bruke naturen og å være der for henne når hun måtte trenge en skulder og en trygg hånd og holde i. 
Vi kommer til å skrive i bloggen hver dag om hvordan dette går og håper at det kan være til hjelp for andre som skal igjennom det samme. Kansje du/dere vil kaste dere med på ferden vi skal ut på? :)

Råd og trøstende ord kan være det som må til, for å klare å stå i det til alt er over :)

Dette skal vi helt sikkert klare <3