26. apr, 2015

Takk Randi <3

Hun skulle bare visst hvor mye den meldingen hun sendte meg i går,hvor mye den betydde for meg <3

Som de fleste vet så har vi en del utfordringer i familien vår for tiden. På fredag fikk vi noen nye, men bestemte meg raskt for at vi skulle klar de og, med løftet hode.
Men samtidig så kjente jeg at "begeret var fullt". Jeg fikk en reaksjon i kroppen og ble veldig lei meg. Gråt mye når jeg var alene og snakket med en god venninde om dette. Det lettet og det gjorde godt å få tømt seg :) 
Jeg er jo bare et menneske og trenger selvsagt å være lei meg jeg og, som alle andre. 

Husker dere Sofie som jeg var i Ålesund for å hjelpe til å spise igjen? :) 13 åringen som ikke hadde spist på 10 år? 
Hun hadde bursdag i går. Hun ble hele 14 år. Hipp Hurra for henne <3

Jeg satt å tenkte på henne og hvordan hun hadde valgt å feire bursdagen sin. Om hun ville ha en vennegjeng med bare snop og digg eller mat! :)
Selv om hun er frisk fra spisingen, så tar det jo litt tid før hun rekker over all mat og det går jo forsatt litt sent. Men det er slik det skal være :)

Så midt i tankene mine i går og etter at jeg hadde hatt en veldig kjip dag, så fikk jeg en melding fra Randi (moren til Sofie) med bilde på telefonen. Der Sofie sitter med en del mennesker på langbord og spiser mat med følgende tekst: 

"Hei Sissel. Den største bursdagsgaven er din gave. Dagens bursdagsmiddag er svinefile og fløtegratinerte poteter som var KJEMPE GODT. God helg til deg og dine" 

Hun skulle bare visst hvor mye dette betyr for meg og at hun sendte den meldingen akkurat i går. Jeg trengte den SÅ inderlig og det ga meg styrke til å vite at jeg kan klare alt det jeg vil og må! Det er så lett å bli oppgitt når så mange ting går imot en på så kort tid og da trenger man noe som løfter en opp igjen.

Så tusen takk Randi for at du delte dette øyeblikket med meg og at det forsatt går fint med Sofie. Hun er tøfferen enn toget vet du :) Dere skal også klappe dere selv på skulderen og skryte av dere selv. Dere har også jobbet godt og har forsatt jobb videre enda :)

Varme klemmer fra Sissel til dere alle <3