15. mai, 2015

Mary Ann del 3

Siden jeg er syk i dag så blir det en kort oppdatering. Det er en del som har spurt meg om hvordan det går med Mary Ann som jeg har hatt boende her hos meg over lengre tid :)

Hun er no helt ferdig og fri for medisinen Sobril og hun er flyttet hjem igjen til seg selv. Det har selvsagt vært en tøff kamp for henne, men hun har klart det utrolig bra.
Det som gjør at hun klarte det så fint, er nok fordi hun var så innstilt og forberedte seg godt på hva hun måtte igjennom. At hun snakket mye om det og spurte meg om mine erfaringer og hva jeg gjorde når jeg gikk av disse medisinene. 

Så til alle dere som ikke kan forestille dere at det er mulig å ha et liv uten beroligende medisiner: Det går helt fint ! Det som virkelig skjer med å gå på slike medisiner, er at en av bivirkningene ved disse er at man får angst ved langvarig bruk. Da tar man piller for den angsten som er utløst av medisinene og da blir det fort store doser og mer angst ! Dette var ikke jeg klar over før jeg sluttet med de selv og jeg var nesten fri fra all angst den dagen jeg var over det verste med avtrappingen :)

Så til alle dere som vil ha et mindre angstfult liv, slutt med beroligende som sobril. Den kan hjelpe i en krise situasjon, men gjør ingenting bedre over lengre tid.

Gjør som Mary Ann....Ta fatt i livet og lev det igjen :)

Med dette ønsker jeg dere en flott 17.mai og gled dere over våren og lyset <3