17. nov, 2015

Mobbing?!

For en tid tilbake ble jeg innvitert inn en gruppe på Facebook som heter : "Barnevernet vil vi ha fullstendig fjernet". Jeg fikk også en forespørsel fra denne personen om vennskap og siden vi hadde 31 felles venner så takket jeg ja til dette og. 

Det er ingen hemmelighet at jeg har mine sterke meninger om barnevernet etter at min datter ble syk og vi måtte ha mine 2 barnebarn i foster 1 år. Den måten de jobber på og det de krever er helt umenneskelig og hjelper ikke familien i det hele tatt. Men dette er en annen sak som jeg skal komme tilbake til i et annet innelgg når jeg er klar for det.

Iallefall så ble jeg med i denne gruppen som er nevt ovenfor og pga at jeg har hatt så mye jobb så har jeg ikke hatt muliget til å lese så mye i den. Men i går så begynte jeg og jeg fikk virkelig sjokk!!!!  Fy flate for en useriøs og mobbe utsatt gruppe! Jeg ble helt satt ut og tro meg, det skal litt til !

Jeg leste en tråd som var helt grusom! En dame spurte om hva de mente at vi skulle ha istedenfor Barnevern, for et tiltak må det være for dem som virkelig trenger det. Dette var en tanke som jeg også ville spørre de om i gruppen, men heldigvis så så jeg dette svaret først. Den første som svarte henne sa: Kan du ikke lese deg til deg selv her inne. Hvorfor må du spørre om det samme som vi har svart på før !!! Jeg bare måpte!" Seriøst....Skulle ikke dette være en gruppe for de som vil ha forandring på Barnevernet?! Jeg leste meg nedover tråden og den samme damen drev å trakaserte og mobbet hun som hadde skrevet spørsmålet. Om hun var helt idiot som ikke kunne lese selv og osv......Hun ble så ydmyket og umyndiggjort av en fremmende at det var helt grusomt ! 
Jeg tenkte at dette var noe jeg ville ha svar på og stilte spørsmålet om hvorfor det var slik her inne på siden? Jeg sa at jeg ønsket å følge med der inne for å se hva mennesker generelt mente om barnevernet, men at jeg ikke ønsket å bli der om det skulle være så useriøst. 
Jeg fikk igjen som hatten passet! Jeg mente at det var grusomt at de skulle hudflette personer som i utgangspunktet var sint og såret fra før grunnet problemer med Bv. Alt det de kun ønsket (sånn som meg) kun å forhøre seg litt om dette. Jeg fikk støtte av noen der inne, men det var ikke mange. 
Jeg følte at der var en useriøs gruppe og folk der inne hisset seg på uskyldige og sårete mennesker , bare for å få utløp for sin egen frustasjon og sinne. Og da måtte jeg bare spørre rett ut, hvorfor jeg ble bedt om vennskap og invitasjon til denne gruppen når det kun var "fjortis-svar" å få der inne og dritt slenging. 

*Phofff* sa det og så var jeg kastet ut av gruppen ! Ingen forklaring på hvorfor, men kun for at jeg såg at andre ble mobbet der inne.
Vi snakker om at vi skal være obs på mobbing osv......Er det rart at ungene våre mobber når det starter med foreldrene?! Jeg er så forbannet da!

Nei, min mening om denne gruppen er nok at den drives av diverse mennesker som av en eller annen grunn har mistet barna sine og ikke får de tilbake! Og vet dere hva.....det er søren meg ikke vanskelig å forstå når man ser oppfølsene deres! De straffer alle andre enn seg selv for at det er gått så galt ! Det er det disse useriøse menneskene gjør! 
Jeg får helt vondt av å tenke på de stakkars personene som er medlemmer der, som ikke har krefter til å forsvare seg og lar seg hetse med! Helt grusomt :(

Så til dere som er med i denne gruppen og det er faktisk mange som jeg kjenner som er der: Meld dere ut eller bli en del av mobberene ! Jeg har forsatt ikke ord på dette, kjenner bare et voldsomt sinne mot disse onde menneskene!
Og til dere andre:  for guds skyld, IKKE meld dere inn ! Det er helt sikkert en annen gruppe som er bedre og mer seriøs på Facebook. For det er forsatt et viktig tema og få belyst den urett som Bv faktisk kan få seg til å gjøre !

Til slutt vil jeg klemme varmt alle de som går igjennom en kamp med Bv og til de som er virkelig mobbeoffere i denne gruppen. Ikke finn dere i det, Ta grep og bruk energien deres på andre områder og ikke på idioter som ikke har noe godt å si om andre mennesker. Det er de som har problemer, ikke dere andre !

Og til deg av de adm som virkelig var enige med meg der inne og mente at denne A hadde holdt på slik over lang tid sammen med andre....Takk for støtten! Men samtidig vil jeg si at så lenge han får styre på sånn som han gjør, så godtar du mobbingen der også og blir automatisk en del av det ! Ikke bra!

 

Høsteklemmer fra Sissel som alltid mener at alle mennesker fortjener en ekstra sjangse <3