22. des, 2015

Floating er bare himmelsk.....

Etter mange måneder med jobb, foredrag og mye reising så ble kroppen deretter. Jeg klarte liksom aldri å lande helt, for det dukket stadig opp nye ting. Søvnen ble dårlig og musklene var i helspenn. Vondter i hele kroppen og humøret dårlig. 
Jeg hadde hørt om Floating før, men ikke tenkt noe særlig mer på det. Da jeg plutselig fikk et gavekort på dette, så ville jeg prøve det :)

Det begynte med at jeg tok en dusj og deretter la jeg meg i det salte karet. Godt og varmt og mørkt. Jeg fikk utdelt propper som jeg skulle ha  ørene. Noe av vitsen med dette, er at en skal prøve å ikke bruke noe av sansene. En skal klare å slappe helt av og bare "forsvinne" inn i sin egen verden :)
Jeg la meg ned og det var ikke vanskelig å kjenne at det var utrolig mye salt og mineraler i vannet. Jeg fikk en nakkekrage, slik at jeg skulle klare å slappe max av.

Jeg brukte litt tid på å tømme hodet mitt for tanker og finne roen, men med litt jobbing så ble jeg roligere. Jeg skulle ligge der i 45 minutter og jeg tenkte at det kunne bli litt lenge å ligge i ro :) 
Etterhvert så kjente jeg at kroppen min slappet godt av og at kroppen min ble veldig tung. Jeg klarte å slappe helt av og plutselig så høret jeg: "Sissel, no må du våkne" !!! Fantastisk......Jeg hadde sovnet ! Jeg lå på ryggen i vann, med nakkestøtte og sov! Hva gir dere meg?! Hehe :D

Da jeg reiste meg opp for å gå i dusjen, så var kroppen kjempe tung og avslappet. Ondtene var borte og jeg følte meg helt fantastisk. Lenge siden jeg har kjent en slik ro og velvære i kroppen. Som regel så gruer jeg meg til å legge meg fordi jeg verker sånn, men no sitter jeg bare å venter på at klokken skal bli nok.....hehe :D

Så til alle dere som sliter med muskelplager, stress, angst, søvnproblemer osv.....så er det bare å prøve dette. Det eneste som er veldig dumt er at det finnes kun 5 sånne kar i Norge. Det eneste i Hordaland er her på Frekhaug så folk kommer langveisfra for å bruke det. Ellers må en til Stavanger eller Oslo. Men uansett så vil jeg anbefale dette til alle egentlig. Bare det å kunne ligge slik å slippe helt tak, er bare helt himmelskt. 

Jeg skal tilbake på tirsdag og rett etter nyåret. Det skal bli spennende og se forsettelsen på dette og om jeg forblir like avslappet :)

Så med dette "helsetipset" så ønsker jeg dere alle en riktig god jul <3