Trenger du min hjelp?

Hvis du sliter med depresjon, angst, panikk-angst, tvangstanker, fobier eller spiseforstyrrelser i forbindelse med tvangstanker, så kan jeg kanskje hjelpe deg. 

Jeg "behandler" med Kognitiv terapi og Eksponeringsbehandling. Har hatt en del oppdrag med dette og det har hatt veldig god effekt på de som jeg har hjelpt til no.

Det som er forskjell på meg og en "vanlig" behandler, er at jeg har opplevd disse plagene selv og vet hva som virker for å bli bra igjen. Jeg vet også hvor viktig det er å ha en ved sin side i tilfriskningsprosessen og å slippe å være alene med å trene på disse tingene alene. 

Jeg har ikke noe form for høyskoleutdanning, men ca 30 år med erfaring innen psykiske plager og behandlinger. Har gått skole for å lære hvordan jeg skal "bruke" mine erfaringer til å hjelpe andre.
Min "metode" for å behandle er veldig lik med sangen til Bjørn Eidsvåg  " Eg Ser" Viktig å ha noen ved sin side hele tiden og det gir best resultat.  🙂

Jeg jobber både pr time og døgn. Jeg kan ta reisejobber. Jeg holder foredrag privat og til undervisning.

Jeg er privat og har ingen avtaler ang trygde/helseordninger.
Jeg har attester fra noen av de som jeg har jobbet hos om dette er ønskelig.

De som ønsker å kontakte meg for å høre om mulighet til hjelp, kan sende mail på sisselodland66@outlook.com     
Hvis du ønsker å nå meg på tlf så kan du få dette oppgitt pr mail.

Da håper jeg at du tar kontak om du føler for det og så kan vi se om vi ikke kan ordne noe til det beste for alle. Målet er først og fremst å bli frisk 🙂