30. aug, 2015

Haraldsplass 24.januar 2012

For en tid tilbake fikk jeg en mail fra Ingvard Wilhelmsen, om jeg ville være med å ha en dialog pasient/lege forann noen legestudenter. Joda, tenkte jeg og slo til.

Ble litt paff da jeg såg alle studentene fra hele landet, men følte at dette måtte jeg få til.

 

Vi ble enige om at Wilhelmsen skulle spørre meg og jeg svare. Dette gikk veldig fint……… Det ble til at jeg fortalte mer og mer av meg selv, og at studentene begynte å spørre meg mer direkte :)

Det jeg ikke visste, var at det også vare Psykiater, Psykolog, professor og allmenpratikkerer der…..Hjelp, tenkte jeg når jeg skjønte det men forsatte i samme tralten….hehe :)

De begynte faktisk å spørre meg om diverse, ting de faktisk ikke visste svaret på. Faktisk noe JEG kunne fortelle dem. Nei, dette var bare helt rått :)

Samtidig kjente jeg at dette var noe som JEG KUNNE! :)   INGEN skulle komme her å fortelle meg at jeg tok feil ! Jeg brukte mine egne erfaringer og det var godt å fortelle dette til leger som var behandlere :) Endelig, tenkte jeg…Endelig kan jeg lære dem noe :)

 

Da jeg var ferdig med den timen, ble jeg stoppet av en professor som lurte på om han kunne kontakte meg når han kunne bruke meg i forelesninger. Jeg ble bare hoppende glad. Jeg hadde nådd frem til de som liksom var mine «sjefer» i livet mitt. De som liksom «visst allt», men som ikke funket på meg. Endelig skulle jeg få si hva jeg mente og faktisk bli hørt på. Faktisk lære de noe…….Helt utrolig….. hehe :)

 

Etter at jeg var kommet ut av sykehuset, kjente jeg på en følelse i magen som var helt ubeskrivelig. Det eneste jeg kan forklare den som er en følelse av sterk forelskelse, men bare mye mye sterkere :)

Det var da jeg visste at jeg skulle bruke store deler av min tid til å «lære» og undervise med mine brukererfaringer som tidligere pasient.

 

Jeg har flere «oppdrag» som jeg kommer til å skrive mer om etterhvert :)

 

En settning som sitter igjen i hodet mitt og som jeg er voldsomt stolt av er: «Dette har vi ventet på så lenge Sissel og vi skulle hatt mangen flere som deg» .

Det er dette som gir meg ekstra energi til å dele med andre og kunne hjelpe mine medmennesker :)

 

Gleder meg til neste «oppdrag» :)

 

Varme klemmer fra Sissel :)