31. aug, 2015

Historien om «Jonas»

«Jonas» er en gutt på 14 år. Han er en flott gutt med høye mål i livet, men angsten som har rammet han stopper dette.

Jeg møtte «Jonas» for ca 1 år siden da jeg flyttet ut på landet. Jeg kunne se at han slet med noe på den måten han «var» på. Kjente meg fort igjen i noe av det han gjorde. F.eks at han ikke turde å være ute, uten at hans mor var med han. Han hadde store panikkanfall når han måtte være alene, så dette ble aldri noe han gjorde.

Jeg kommer i denne delen av bloggen skrive om «Jonas» og hvordan det går med han 1 år etterpå. Jeg kommer også til å skrive om hvor mye han og foreldrene må slite for å få hjelp i det offentlige. Hvor lite forståelse det er å få rundt om og hvordan ulike meninger i nær krets kan ødelegge mer enn nødvendig.

Jeg kommer og til å skrive en del om hvor viktig en MB – utdanning er i disse dager, og hvor utrolig mye vi kan får gjort, vi med så mangen år med erfaring innen denne sykdommen.
Jeg kommer nok til å være ganske så kvass i noen innlegg, spesielt når det gjelder det offentlige…..men det får dere bare tåle :)
Grunnen er at det er på tide at noen gir beskjed om hvor gale det egentlig er.

Håper at så mange som mulig vil følge denne historien om «Jonas», da det kan være til hjelp for mange som ikke kommer seg videre.
Kansje vi er så heldige at «Jonas» vil skrive noen ord selv om hvordan han opplever alt dette.

Før jeg skriver mer så skal jeg ut å trene med «Jonas» no. Så vi får snakkes når jeg kommer inn igjen :)

Varme klemmer fra en optimistisk Sissel og «Jonas» :)