9. apr, 2018

Oppdatering fra Karianne

Hei igjen!

 

Nå har det gått over fem uker siden Sissel dro herfra, og mye har skjedd på disse ukene. Hverdagen min er mye lettere, og jeg klarer i større grad å leve livet mitt nå – ikke bare å være tilstede i det. Jeg vet at det er en lang vei igjen før jeg er helt frisk, men noe annet hadde jeg heller ikke forventet. Når angsten har styrt over meg i så lang tid, så er det klart det tar tid å komme seg helt på bena igjen. Men jeg er motivert, og blir veldig glad hver gang jeg gjør nye fremskritt.

 

For noen dager siden spiste jeg tre store porsjoner med grønnsaksstappe/rotstappe med biter i og fem kjøttboller med tomatsaus til middag. Det er ny rekord på antall kjøttboller, og dette ga meg masse mestringsfølelse. Etter middagen følte jeg meg ordentlig god og mett, så gikk jeg på vekta - som til min glede hadde gått oppover siden sist! Slike dager er gode dager. Selvfølgelig har det også vært flere nedturer. Noen dager er det kjempetungt å spise frokostbrødskiva for eksempel, og det kan ta meg tre kvarter å komme meg gjennom en skive.  Men jeg prøver likevel å ikke la sånne dager skygge over de positive. Som regel spiser jeg en brødskive på mellom femten og tjue minutter, og jeg gruer meg mye mindre til disse måltidene enn jeg gjorde for bare noen uker siden.

 

Den generelle angsten som så plutselig pleide å kaste seg over meg hvor som helst og når som helst er det blitt mindre av. Den prøver seg fortsatt, men jeg takler det mye bedre enn jeg gjorde før. Etter at Sissel lærte meg hvordan jeg skulle kontrollere den, har angsten roet seg mye fortere i slike situasjoner. Jeg skal fortsette å jobbe videre så godt jeg kan, og gleder meg til nye fremskritt på veien.

 

 

Hilsen Karianne