25. sep, 2015

Attest fra Sofiès foreldre

Vår datter har siden 4 års alderen spist lite variert kosthold, noe som etterhvert førte til ulike begrensninger iforhold til turer med skole og idrett. I og med at hun nå er blitt tenåring var dette begynt å bli en liten belastning for henne pga alt måtte planlegges og tilrettelegges.

Via kjente fikk vi tips om Sissel som hadde hjulpet andre i samme situasjon. Vi fikk Sissel på besøk og fikk en vellykket behandling. Behandlingen gikk ut på at Sissel var til stede ved alle måltid der hun satt og spiste og hjalp vår datter gjennom måltidene. De første måltidene tok lang tid, men for hvert måltid gikk det gradvis bedre og raskere takket være god rådgiving. Det var en spesiell opplevelse for oss som foreldre å se det Sissel klarte å få til bare på så kort tid. Mange vil nok tenke at det er spesielt å ha en vilt fremmed boende hos seg i flere dager, men med tanke på hvor krevende behandlingen er, er det viktig at behandler (Sissel) er tilgjengelig samt at en og knytter gode bånd og får en trygghet til behandler.

Vi har nå fått en ny hverdag der alle i familien kan spise det samme, noe som er en stor befrielse og glede for alle. Ikke minst er det og godt å vite at vår datter nå får i seg de vitaminer og næring som er viktig i denne alderen. Vi ser og at vår datter ikke er redd lenger for å prøve ut nye ting, og stadig er det nye ting hun vil smake på og spise.

Sissel har helt klart evner som er av det sjeldne for å kunne 'snu' om på ett kosthold i løpet av kort tid. Vi vil gi Sissel vår aller beste anbefalinger .